DSCN6503

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА 14.04.2021 ГОДИНА

Во последните 24 часа се направени 3.610 тестирања, а регистрирани се 949 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје 357, Битола 85, Куманово 69, Прилеп 43,Велес 39, Ох...
P4040047

ОТКРИЕН ИДЕНТИТЕТОТ НА ЛИЦЕТО КОЕ СО НОЖ И ПИШТОЛ СЕ ЗАКАНУВАЛ НА ЖИТЕЛИТЕ НА „ТРАЈАНОВО ТРЛО“

Во врска со случајот со насилство врз дете во Кочани, за што постои и снимен материјал што се споделува на социјалните мрежи, ОВР Кочани ја известува јавноста д...
DSCN1066

ПОСЛЕ ЕКО-АКЦИЈАТА, ЖИТЕЛИТЕ ОД „ТРАЈАНОВО ТРЛО“ МЕТА НА НАСИЛСТВО И ВАНДАЛИЗАМ ОД ОРГАНИЗИРАНИ КРИМИНАЛНИ ГРУПИ

Ја известуваме јавноста дека на 11 Април 2021 година ние жителите на населбата Трајаново Трло во мултиетнички состав, како репрезент на соживотот во населбата, ...
DSCN6503

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА 13.04.2021 ГОДИНА

Во последните 24 часа се направени 4.045 тестирања, а регистрирани се 1.129 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје 458, Битола 96, Куманово 82, Прилеп 54, Велес 47,...
DSCN6503

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА 12.04.2021 ГОДИНА

Во последните 24 часа се направени 1.192 тестирања, а регистрирани се 193 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје 110, Прилеп 16, Кавадарци 15, Куманово 12, Штип 9, ...
DSCN6503

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА 11.04.2021 ГОДИНА

Во последните 24 часа се направени 3.050 тестирања, а регистрирани се 687 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје 310, Куманово 55, Битола 35, Прилеп 33, Охрид 33, С...
DSCN6503

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА 10.04.2021 ГОДИНА

Во последните 24 часа се направени 5.569 тестирања, а регистрирани се 1.092 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје 452, Битола 85, Куманово 80, Прилеп 49, Кавадарци...
DSCN6503

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА 09.04.2021 ГОДИНА

Во последните 24 часа се направени 4.598 тестирања, а регистрирани се 1.174 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје 430, Велес 81, Куманово 78, Прилеп 74, Битола 74,...