sojic

komarec-iphone

Комарец на Вашиот iPhone

Почитувани читатели, После Android верзијата Ви ја представуваме и iPhone верзијата на Комарец. Симнете ја директно од Apple AppStore и читајте ги вестите ди...
743131.jpg

СЕ ПОМАЛКУ ВОДА ВО БРАНАТА „ГРАТЧЕ“

Високите температури и долгиот период без дожд се причината поради која нивото на водата во браната „Гратче“ е намалено за четири метри. Како што сме информ...
743041.jpg

КОНЦЕРТ ЗА СИТЕ СРЦА

Во салата на „Мултикултурниот Центар“ во Кочани, вечерва Тиана Јовиќ го одржа својот прв солистички концерт на флејта. Во придружба на професорот по пијано п...
742621.jpg

ГРУПАЦИЈАТА „ДЕЛИКАТЕС“ РЕАГИРА ШТО ОПШТИНА КОЧАНИ НЕ ГИ ИСПОЛНУВА ОБВРСКИТЕ ОД ПЛАТЕНИТЕ КОМУНАЛИИ

Сакаме да потенцираме за неколку состојби во односите помеѓу групацијата „Деликатес“ и Локалната самоуправа на Општина Кочани. Имено, групацијата „Деликатес“ ...
742201.jpg

ВРАЌАЊЕ ВО МИНАТОТО

Двете фотографии што ги добивме од наш сограѓанин се направени во „Паркот на Револуцијата“ во Кочани. Со ова се потврдува тезата дека некои жители на Кочани ...
742121.jpg

ПОТРЕБНИ СЕ ИТНИ САНАЦИИ ВО ГТЦ

Јавната прометна површина во и околу ГТЦ од ден на ден станува се полоша особено за минувачите. Оштетени скали, искршени мермерни плочи, оштетени жардинјери с...
74187Turtel1.jpg

ПЛАНИНАРИТЕ И ОВОЈ ВИКЕНД АКТИВНИ

Во организација на ПД „Бел Камен“ од Радовиш се реализираше меморијалниот планинарски марш „Спасо Костаке – Цоцо“. На маршот зедоа учество и планинари од ПСД...
741701.jpg

ПРВ СОЛИСТИЧКИ КОНЦЕРТ НА ТИАНА ЈОВИЌ

Маестралната Тиана Јовиќ и нејзина флејта ни закажуваат ново дружење. По тој повод во Петок (21.Август) со почеток во 20:00 часот во салата на „Мултикултурни...