Ivan Ivanovski

90509108_212963080061439_8406791834969309184_n

ОНЛАЈН ПРАВНА ПОМОШ

Деновиве е зголемен бројот на странци во градот, а голем дел од нив или нивни блиски излегуваат од своите домови и се упатуваат до судот и органи на локална ...
Screen-Shot-2018-10-04-at-11.18.07-AM

Доаѓа сезнајката Биби. Јеееј!!!

Цртани филмови, сликовници, песнички, видеоигри – низ сите овие форми Биби ќе влезе во вашите домови „Јеееј“ ...Биби, девојчето со сини очи, црна коса и неве...
75424691_362721124500158_4287291137175060480_n

ОК НА ВМРО ДПМНЕ КОЧАНИ

ОДГОВОР НА  ПРЕСОТ  НА  ОО  НА  СДСМ  КОЧАНИ  ПОСВЕТЕНЕ  НА  СТЕЧАЈЦИТЕ Почитувани медиуми, почитувани сограѓани! Да се излезе на еден ваков настап од пре...