Slavco Ivanovski

DSCN6503

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА 12.04.2021 ГОДИНА

Во последните 24 часа се направени 1.192 тестирања, а регистрирани се 193 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје 110, Прилеп 16, Кавадарци 15, Куманово 12, Штип 9, ...
DSCN6503

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА 11.04.2021 ГОДИНА

Во последните 24 часа се направени 3.050 тестирања, а регистрирани се 687 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје 310, Куманово 55, Битола 35, Прилеп 33, Охрид 33, С...
DSCN6503

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА 10.04.2021 ГОДИНА

Во последните 24 часа се направени 5.569 тестирања, а регистрирани се 1.092 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје 452, Битола 85, Куманово 80, Прилеп 49, Кавадарци...
DSCN6503

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА 09.04.2021 ГОДИНА

Во последните 24 часа се направени 4.598 тестирања, а регистрирани се 1.174 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје 430, Велес 81, Куманово 78, Прилеп 74, Битола 74,...
DSCN6503

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА 08.04.2021 ГОДИНА

Во последните 24 часа се направени 3.927 тестирања, а регистрирани се 1.163 нови случаи на КОВИД-19 во: Скопје 473, Битола 100, Куманово 90, Прилеп 62, Охрид 50...
80

ЖИТЕЛИТЕ ОД „ТРАЈАНОВО ТРЛО“ И „УСОВА ЧЕШМА“ ПРОТИВ ИЗГРАДБАТА НА ОБЈЕКТИ ЗА СЕМЕЈСТАВАТА ОД „СТАРА КАСАРНА“

Со блокада на пристапот на градежната механизација која од денес требаше да почне да го расчистува теренот за изградба на станбени објекти за семејствата од Ста...
DSC_5778

РЕШАВАЊЕТО НА ИНФРАСТРУКТУРНИТЕ ПРОБЛЕМИ И ИНТЕГРАЦИЈАТА НА РОМИТЕ ОСТАНУВААТ ПРИОРИТЕТ НА ОПШТИНА КОЧАНИ

По повод 8 Април – Меѓународниот ден на Ромите и 50-годишнината од прогласувањето на овој празник, градоначалникот на Општина Кочани Николчо Илијев упати честит...