Slavco Ivanovski

P3830259

„ТОП ГОЛ“ ПРЕСИЛЕН ЗА КОЧАНЧАНКИ

По само два дена пауза продолжија натпреварите во Првата Фудбалска Лига за жени. Денес се одиграа натпреварите од 10-тото коло во кое кочанчанки загубија на гос...
88---Copy

ЗАБАВА ВО „VLT-CLUB“ – КОЧАНИ

По само една седмица од свеченото отворање „VLT-CLUB“ – Кочани организира забава за своите посетители. Забавата е закажана за во Недела со почеток во 21:00 ч...
P3970351

ВТОРА ПОБЕДА ЗА КОЧАНЧАНКИ

Се одиграа шест од закажаните седум натпревари од 9-тото вонредно коло во Прва Фудбалска Лига за жени. На пет натпревари домаќинките беа поуспешни додека сам...
DSCN5096

ПРОМОЦИЈА НА ИЗВЕШТАЈОТ ЗА ПОДДРШКА НА ЖЕНИ И ДЕВОЈКИ РОМКИ КОИ ПРЕЖИВЕАЛЕ НАСИЛСТВО

Во организација на Здружението „Национален Ромски Центар“ од Куманово, денес во Кочани беше промовиран Извештајот „Достапност и пристап до услуги за поддршка на...