Slavco Ivanovski

1

КОМУ МУ СМЕТААТ СООБРАЌАЈНИТЕ ЗНАЦИ?

До нашиот портал денес пристигнаа четири фотографии направени од наш сограѓанин веднаш спроти фабриката „Руен Инокс Аутомобиле“ на кои јасно се гледа „душмански...
1

АТРАКТИВЕН ТРАНСПОРТ НА КОНТЕЈНЕР

Топлиот бран што не зафати на почетокот на оваа седмица си го стори своето. Фатени од топлото Февруарско сонце почнаа да се случуваат чудни нешта. Во вторник...
P2540721

НОВИ 53 ЛИЦА ЗАБОЛЕНИ ОД ГРИП

Во последната седмица од месец Јануари се регистрирани нови 53 лица заболени од грип, кои со претходно пријавените покажуваат бројка од досега вкупно регистрира...