Slavco Ivanovski

DSCN1476

ДВЕ ПРВИ МЕСТА ЗА ТИАНА ЈОВИЌ

Нашата музичка гордост, Тиана Јовиќ уште еднаш потврди дека само со работа и работа се доаѓа до вистинските успеси. Така беше од секогаш така е и денес. Со д...
DSCN6761

НОВ АПЕЛ КОН НЕСОВЕСНИТЕ ГРАЃАНИ

Поради зачестеното уништување на урбаната опрема на јавно-прометните површини и се позачестените кражби денес од КЈП „Водовод“ со апел кон тие кои секојдневно с...
P2370167

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред малку добивме Известување од Општина Кочани кое Ви го пренесуваме во целост. Поради реконструкција на коловозот, од утре, 27 ноември, па во наредните 24...
P1350492

ХОТЕЛ „ЦЕНТАР“ ОТИДЕ НА БАРАБАН

Објавен е оглас за продажба на недвижен имот (некогашниот најпрвин Хотел „Турист“ па потоа и Хотел „Центар“) на стечајниот должник АД „Угостителство и туризам“ ...