Slavco Ivanovski

1

ПОВТОРНО СНЕГ НА „ПОНИКВА“

Новите врнежи од снег кои ја зафатија „Пониква“ во вечерните часови, денес пријатно ги изненадија гостите кој решија викендот да го поминат на планина. Некол...
P3900650

ВИКЕНД БЕЗ СПОРТСКИ НАСТАНИ

Љубителите на спортот во Кочани ќе го немаат задоволството за време на викендот да присуствуваат на некој спортски натпревар. „Осогово“ и ЖФК „Кочани“ гостуваат...