Slavco Ivanovski

P3680755

ИЗВЕСТУВАЊЕ

КЈП „Водовод“ Кочани ги известува сите правни лица, кои имаат регистрирана трговска дејност, дека по повод претстојните Новогодишни и Божиќни празници, во пе...
P3680814

КОГО ЛИ НАРОДОТ ГЛАСА ЗА СОВЕТНИЦИ!

По кој знае кој пат ја гледам дебатата на советниците во Советот на Општина – Кочани на 39-тата седница, по точката од дневниот ред „Усвојување програмата за сп...
1

ГИМНАСТИЧАРИТЕ ВО НОВИ САД

Тројца гимнастичари, членови на КГС „Кочани“, Антонио Јаношевиќ, Ристе Симеонов и Јана Николова, предводени од тренерот Николче Колев од 4-6 Декември учествуваа...
DSCN7491

РАБОТНА СРЕДБА НА ОО НА СДСМ КОЧАНИ

Заменик Претседателот на СДСМ, Радмила Шекеринска во салата на ЦК „Бели Мугри“ во Кочани одржа работна средба со активисти на ОО на СДСМ – Кочани. На средбат...
1

ОО НА СДСМ КОЧАНИ СО НОВИ АКЦИИ

Денес повторно на влезот од „Градскиот пазар“ во Кочани ОО СДСМ Кочани постави штанд на кој граѓаните на Општина Кочани можеа да разговараат со претставниците н...