Slavco Ivanovski

8

ИЗВЕСТУВАЊЕ

КЈП „Водовод“ – Кочани ги известува граѓаните на Општина Кочани дека на ден 11.11.2015 година (Среда) тендерираната фирма ВСЦ „Тодор Велков“ од Куманово за врше...
4

УСМРТЕН КОЊ ОСТАВЕН НА УЛИЦА

Денес од еден наш сограѓанин добивме фотографија на која се гледа како коњ неподвижно лежи на кракот помеѓу улиците „Милан Зечар“ и „Кирил и Методиј“ во непосре...
P3730756

„ОСОГОВО“ КАКО ТОПОВСКО МЕСО

Со одигрувањето на натпреварите од 11-тото коло во Третата Фудбалска Лига – Исток, се спушти завесата на есенскиот дел од првенството. За жал на љубителите н...
P3570264

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

Со цел да му помогнеме на и онака руинираниот македонски фудбал, пред извесен период правејќи анализа за тоа какви се судии се делегираат во Третата Фудбалска Л...