Slavco Ivanovski

7

ФОТОГРАФИИ ОД „ПОНИКВА“

Фотографиите се направени денес на „Пониква“. Радост за оние што решија викендот да го поминат таму е секако големите снежни наслаги, тивкото и убаво време. Нав...
DSCN9851

СНЕГ ВО КОЧАНИ

Кочанчани дочекаа да падне првиот снег во градот. Во раните попладневни часови снегот почна да паѓа и за 2-3 часа ги побелеа покривите на куќите. Поради вчер...
15

НОВ СНЕГ НА „ПОНИКВА“

Нов снег падна на „Пониква“. Во ноќните и раните утрински часови на „Понииква“ почна да паѓа снег, со тенденција истиот да продолжи да паѓа и во вечерните часов...