Slavco Ivanovski

P2560872

И З В Е С Т У В А Њ Е

Општина Кочани ги известува граѓаните дека превозникот „Авто-Атом“ ДОО Кочани од 15 март 2016 година ќе врши градски превоз (на пробен период од 3 месеци) и во ...
P3920318

КРАЈ НА СЕЗОНАТА ЗА СТЕФАН МИШЕВ

Се играше 3-тата минута од натпреварот „Брегалница“ – „Шкендија“ кога младиот и доста талентиран играч на штипските „сини“ Стефан Мишев незгодно згазна и со сил...