Slavco Ivanovski

16935538_10209948001150276_

НОВО ЗЛАТО ЗА РЕЗАРТА АЛИМИ

Заедничкиот член на Џудо клубовите „Гладијатор“ од Кочани и „Полисе“ од Приштина (Косово) Резарта Алими донесе нов златен медал, овој пат од Меѓународниот џудо ...
78606

СО ИЗМАМА МУ ГИ ЗЕЛЕ ПАРИТЕ

Вчера (23.02.2017 година) во Полициска Станица – Кочани некаде околу 17:45 часот лицето В.С. (64) пријавил дека му е извршено кривично дело – кражба. Според ...
P3510126

НИШТО ОД ВЕТУВАЊАТА НА ФФМ

Што треба да се случи па да фудбалските „работници“ од ОФС Кочани сфатат дека челниците на ФФМ со нив си играат мајтап. Секогаш кога требало да се донесуваат не...