Slavco Ivanovski

P3450294

С О О П Ш Т Е Н И Е

ПС Кочани следејќи ја состојбата со криминалитетот на подрачјето, има констатирано дека имотниот криминалитет е во пораст особено извршување на кривичните дела ...
P1810418

И З В Е С Т У В А Њ Е

КЈП „Водовод“ Кочани ги известува граѓаните на Општина Кочани дека на ден 28.09.2015 год. (понеделник) тендерираната фирма ВСЦ „Тодор Велков“ од Куманово за врш...
P3850994

ФУДБАЛСКИ ЧАС НА КОНЗУЛКИ

ПРВА  ЖЕНСКА  ФУДБАЛСКА  ЛИГА „МЛАДОСТ  ИДНИНА – „КОНЗУЛИ  ЈУНАЈТЕД“  0:4 (0:3) ФУДБАЛСКИ  ЧАС  НА  КОНЗУЛКИ Во рамките на 3-тото коло од Првата женска...
P3170504

ОДЛОЖЕНО ВЕЛОСИПЕДСКОТО ДЕФИЛЕ

Поради дождот и лошите временски услови се одложува за денес закажаното велосипедско дефиле „Сите на велосипед“ кое по повод „Меѓународниот ден - без автомобили...
1

ВРНЕЖИ ОД ГРАД НА „ПОНИКВА“

По долгото и суво лето со пеколни горештини, конечно во неделата заврна дожд кој е добредојден и за земјоделците а и за акумулационите езера чие празнење беше з...
P1610860

О Б Ј А В А

Општина  Кочани распиша О Б Ј А В А за доделување награда за  најуспешен земјоделец  на Општина  Кочани   Наградата најуспешен земјоделец е вос...
P3850553

НЕРЕШЕНО НАЈПРАВЕДНО

ТРЕТА  ФУДБАЛСКА  ЛИГА  -  ИСТОК „ОСОГОВО“ – „СЛОГА 1934“  1:1 (1:0) Кочани. Стадион: „Никола Мантов“. Гледачи – 400. Главен судија: Димитар Пилешков. Пом...