Slavco Ivanovski

DSCN9725

РЕЦИТАЛ ПО ПОВОД ДВАТА ПРАЗНИКА

Чествувајќи ги и двата празника „Свети Трипун“ и „Свети Валентин“ денес во просториите на ЈОУ Библиотека „Искра“ се одржа рецитал на кој се читаше поезија напиш...
DSCN9702

СООБРАЌАЕН ХАОС ВО КОЧАНИ

Долги колони на возила, нервозни минувачи, уште понервозни возачи, беше денешната слика на двете најголеми сообраќајници во Централното градско подрачје на Коча...
DSCN9558

ЖФК „КОЧАНИ“ СТАРТУВАШЕ СО ПОБЕДА

Во првиот од трите планирани подготвителни натпревари, денес на стадионот „Никола Мантов“ во Кочани екипата на ЖФК „Кочани“ со сигурна игра го совлада традицион...