Slavco Ivanovski

DSCN0102

ОДРЖАН МИТИНГОТ НА СДСМ ВО КОЧАНИ

Вечерва на платото во Градскиот Трговски центар во Кочани опозицијата предводена од СДСМ го одржа закажаниот митинг. Пред насобраните граѓани најпрвин свое о...
1

„МЕСЕЦ НА КНИГАТА 2016“

Годинешнава манифестација „Месец на книгата2016“започна на 4 ноември  со писателската средба на членовите на ЛК„Копнеж“ од Кочани и учениците од ОУ „Раде Кратов...
DSCN9473

ПРЕС НА ОО НА СДСМ – КОЧАНИ

Почитувани сограѓани, другари и другарки. Почитувани претставници на медиумите. Ви се обраќам од позиција претседател на ОО на СДСМ Кочани и кандидат за прат...