Slavco Ivanovski

1

ГОЦА ТРЖАН ВО КЛУБ „АКВА“

Познатата музичка ѕвезда Гоца Тржан закажа концерт во Клуб „Аква“ за 12. Декември. Концертот започнува во 01:00 часот а влезниците можат да се набават пред п...
P1740446

ВО СРЕДА „ДЕН НА ДРВОТО“

Во среда, на 02 Декември, во Кочани ќе се спроведе 16-тата акција „Ден на дрвото – засади ја својата иднина“. На локацијата над Фабриката за вода, на површин...
1

И „ПОНИКВА“ ПОБЕЛЕ

Гостите кои преку викендот престојуваат на „Пониква“ утринава беа помалку изненадени од тенката бела покривка која ја имаше на „Пониква“. Како што сме информ...
DSCN1476

ДВЕ ПРВИ МЕСТА ЗА ТИАНА ЈОВИЌ

Нашата музичка гордост, Тиана Јовиќ уште еднаш потврди дека само со работа и работа се доаѓа до вистинските успеси. Така беше од секогаш така е и денес. Со д...
DSCN6761

НОВ АПЕЛ КОН НЕСОВЕСНИТЕ ГРАЃАНИ

Поради зачестеното уништување на урбаната опрема на јавно-прометните површини и се позачестените кражби денес од КЈП „Водовод“ со апел кон тие кои секојдневно с...
P2370167

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред малку добивме Известување од Општина Кочани кое Ви го пренесуваме во целост. Поради реконструкција на коловозот, од утре, 27 ноември, па во наредните 24...