Slavco Ivanovski

2

П О В И К

За бесплатни курсеви по странски јазици и информатика за возрасни Општина  Кочани  организира  бесплатни  курсеви  за полнолетните граѓани на Кочани и тоа: ...
P1620887

П О В И К

Врз основа на законските одредби, а заради транспарентност во работењето на единицата на локалната самоуправа, Општина Кочани ги повикува граѓаните, урбаните, м...
12072800_530932657070866_2193246260608093708_n

УЧЕНИЦИТЕ ГО ЧИСТЕА УЧИЛИШНИОТ ДВОР

Проектот „Македонија без отпад“ се реализираше во ОУ „Малина Попиванова“ од Кочани со акција за чистење на училишниот двор и расходувана непотребна хартија која...