Slavco Ivanovski

P2420059

„СЕЈМЕНИТЕ“ ПОВИКУВААТ

Навивачката Група „Сејмени Запад“ испрати Повик до медиумите со кој ги повикува своите членови и љубителите на фудбалот во Кочани во Недела во што помасовен бро...
unnamed

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

FACEBOOK АКЦИЈА НА ПЕКАБЕСКО: СЕКОЈ ТВОЈ ЛАЈК ПОМАГА! Од компанијата ги повикуваат Facebook корисниците да ја поддржат страницата на Пекабеско и со секој нов...
11950965_10153632182334752_358766824_n

ПОСАДИЛЕ ДРВО НА СРЕД УЛИЦА

Во знак на револт за недомаќинското работење на одредена компанија а и на дел од општинските институции, некои од жителите од улицата „Охридска“ работата си ја ...
11939048_885542388181058_2028629922_n

КУЛТУРА НА НАЈВИСОКО НИВО

Благодарение на соработката што ја имаме со нашите сограѓани, дојдовме до две фотографии кои ја отсликуваат реалната културна слика на градот. Имено деновиве...