Slavco Ivanovski

1

ПИНГПОНГАРИТЕ СТАРТУВАА СО ПОБЕДА

Во првиот натпревар од годинешното првенство во Првата Македонска Пингпонгарска Лига, пингпонгарите на „Кочани“ ја забележаа првата победа. Тие како домаќини уб...
1

25 ГОДИНИ „МАКПРОГРЕС“ – ВИНИЦА

Во присуство на голем број деловни партнери од државата и пошироко, Градоначалници од околните општини како и голем број пријатели, денес и официјално беше отво...
P3450294

С О О П Ш Т Е Н И Е

ПС Кочани следејќи ја состојбата со криминалитетот на подрачјето, има констатирано дека имотниот криминалитет е во пораст особено извршување на кривичните дела ...
P1810418

И З В Е С Т У В А Њ Е

КЈП „Водовод“ Кочани ги известува граѓаните на Општина Кочани дека на ден 28.09.2015 год. (понеделник) тендерираната фирма ВСЦ „Тодор Велков“ од Куманово за врш...
P3850994

ФУДБАЛСКИ ЧАС НА КОНЗУЛКИ

ПРВА  ЖЕНСКА  ФУДБАЛСКА  ЛИГА „МЛАДОСТ  ИДНИНА – „КОНЗУЛИ  ЈУНАЈТЕД“  0:4 (0:3) ФУДБАЛСКИ  ЧАС  НА  КОНЗУЛКИ Во рамките на 3-тото коло од Првата женска...
P3170504

ОДЛОЖЕНО ВЕЛОСИПЕДСКОТО ДЕФИЛЕ

Поради дождот и лошите временски услови се одложува за денес закажаното велосипедско дефиле „Сите на велосипед“ кое по повод „Меѓународниот ден - без автомобили...