Slavco Ivanovski

DSCN0527

ВТОРА ПОБЕДА ВО НИЗ ЗА „ОСОГОВО“

Играчите на „Осогово“ ја забележаа и втората последователна победа во годинешните подготвителни натпревари. „Жетварите“ денес ја совладаа екипата на „Овче По...
P1360713

ВОЗ УДРИ ВО ПМВ „РЕНО ЛАГУНА“

Денес (Среда) околу 04:00 часот на делот од пругата помеѓу железничка станица Злетовица и железничка станица Соколарци, на самиот патен премин пред железничка с...
DSCN0300

„ОСОГОВО“ НИКАКО ДА ПОБЕДИ

„Овие наместо да се борат за влегување во Втората лига по се изгледа дека грчевито ќе се борат за да останат во Третата лига“ беше коментарот на еден од некогаш...