Slavco Ivanovski

P3830018

ДВЕ ПОБЕДИ ЗА ЕКИПИТЕ ОД КОЧАНИ

Во рамките на 4-тото коло на Првата Женска Фудбалска Лига екипите од општина Кочани забележаа победи. Во Кочани на стадионот „Никола Мантов“ фаворитот „Кочан...
51

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК „11 ОКТОМВРИ“

ОО на СДСМ од Кочани на своите членови и на сиот Македонски народ им го честита големиот Македонски празник „11 Октомври“ со искрени желби за добро здравје, рад...
P3670408

К О Н К У Р С

К О Н К У Р С за доделување  на стипендии  за студенти од општина Кочани за студиската 2015/2016 година Општина  Кочани  за  студиската  2015/2016  година...
P3870759

ДИМЕ СПАСОВ ГИ ПОСЕТИ ПЕНЗИОНЕРИТЕ

На покана на Здружението на пензионери од Кочани, денес Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов го посети седиштето на пензионерите каде беше запозн...
P3870690

ЕДНО ПРАВИМЕ, ДРУГО РАСТУРАМЕ

Трендот на сечењето дрва, или нивното кастрење без оглед за што и да е, продолжува. Денес за поставување на лед светилки на местата каде требаше да светат канде...