Slavco Ivanovski

100-0013_IMG

ЗАПОЧНА ЖЕТВАТА НА ОРИЗ

Добрите временски услови што го зафатија регионот минатата недела ги предизвикаа земјоделците од кочанскиот регион да ја започнат годинешната жетва на ориз. ...
1

ПЛАНИНАРСКИ МАРШ ДО ДВАТА МАНАСТИРА

Во организација на Планинарскиот Клуб „Плавица“ од Пробиштип за време на викендот се одржа планинарски марш на кој како гости учествуваа и членови на ПСД „Осого...