Slavco Ivanovski

1

„ОСОГОВО“ – „КАМЕНИЦА САСА“ 4:0 (2:0)

Поради натпреварот од Првата Фудбалска Лига „Брегалница“ – „Шкупи“, ден порано на стадионот „Никола Мантов“ во Кочани се одигра натпреварот од Третата Фудбалска...
DSCN6605

И З В Е С Т У В А Њ Е

КЈП ,,Водовод,, Кочани ги известува граѓаните на Општина Кочани дека на ден 26.04.2016 год. (Вторник) тендерираната фирма ВСЦ „Тодор Велков“ од Куманово за врше...