Slavco Ivanovski

DSCN9838

ПОБЕДА ЗА КРАЈ НА СЕЗОНАТА

По доста топло време „Кочани“ би „Речица“ го одиграа последниот натпревар од годинешното првенство во Првата Фудбалска Лига за жени. Кочанчанки како и што се...
10

ИЗВИДНИЦИТЕ СО НОВИ ИСКУСТВА

Во организација на „Сојузот на извидници на Македонија“ од 20-24 Мај во селото Орел (Општина Свети Николе) беше организиран еко-камп за извидниците почетници. ...