Slavco Ivanovski

DSC07225

О Б Ј А В А

Врз основа на одобрението добиено од Општина Кочани бр.03-1888/2 од 05.10.2015 год. КЈП „Водовод“ Кочани, ја објавува следната: О  Б  Ј  А  В  А I. Во пер...
P3830018

ДВЕ ПОБЕДИ ЗА ЕКИПИТЕ ОД КОЧАНИ

Во рамките на 4-тото коло на Првата Женска Фудбалска Лига екипите од општина Кочани забележаа победи. Во Кочани на стадионот „Никола Мантов“ фаворитот „Кочан...
51

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК „11 ОКТОМВРИ“

ОО на СДСМ од Кочани на своите членови и на сиот Македонски народ им го честита големиот Македонски празник „11 Октомври“ со искрени желби за добро здравје, рад...