Slavco Ivanovski

12096013_1505164849776921_3924709315644250924_n

„TUBORG PARTY“ ВО ДИСКОТЕКА „АКВА“

За 03.Октомври (Сабота) менаџерскиот тим на Дискотека „Аква“ со почеток во 23:00 часот закажува „Tuborg  party“ забава заедно со ДЏ Оли. Ќе се служи пиво „Ту...
P3860807

ЕВРО ГОЛ НА ЗДРАВКОВ

Во првиот натпревар од осмина финалето на Купот на Македонија, „Брегалница“ со сигурна игра ја совлада просечната екипа на „Шкупи“ со 2:0 (1:0). По пропуштен...
8

ЗАЛОВЕНИ 12 КУЧИЊА СКИТНИЦИ

Тендерираната фирма ВСЦ „Тодор Велков“ од Куманово за вршење на шинтерски услуги денес во целост ја реализира планираната акција „Заловување на кучиња скитници“...