Slavco Ivanovski

DSCN9093

ОДРЖАН „ПРОЛЕТЕН КРОС 2016“

Во организација на „Сојузот на училиштен спорт“ – Кочани, а под покровителство на Општина Кочани, денес на стадионот „Никола Мантов“ во Кочани се одржа годинешн...