Slavco Ivanovski

744531.jpg

НЕ ОЧЕКУВА БОГАТ ФУДБАЛСКИ ВИКЕНД

На љубителите на фудбалот во „градот на оризот“ им претстои богат дводневен фудбалски викенд. Во Сабота со почеток во 16:30 часот на програмата е натпреварот...
743781.jpg

СВЕТНАА ЛЕД СВЕТИЛКИТЕ

Светнаа лед светилките како дел од реконструкцијата на уличното осветлување во Кочани, кои според потпишаниот договор ги поставува белградската фабрика „Минел...
743451.jpg

ПО ДОЖДОТ КОЧАНИ ДОБИВА МАЛИ ЕЗЕРА

Дождот што во петокот навечер заврна ги покажа сите аномалии на ново асфалтираните улици во централното градско подрачје. Сообраќајот се одвиваше отежнато бид...