Uncategorized

DSCN3913

„ИЗВИДНИЧКИ КАРАВАН“ ВО КОЧАНИ

Во организација на „Сојузот на извидници на Македонија“ а со техничка поддршка на Извиднички Одред „Ластовица“ од Кочани, денес во „градот на оризот“ пристигна ...
DSCN7879

НОВ МАНДАТ ЗА ЉУПЧО АРНАУДОВ

Во неделата во Хотелот Слив во Виница се одржа Изборно Собрание на ФГСМ (Федерација на Гимнастички Спортови на Македонија) на која се избираше Претседател на фе...
unnamed (1)

ИСЧЕЗНА 84 ГОДИШНА ЖЕНА ОД ОРИЗАРИ

84-годишната Љубица Андонова од населбата Оризари е пријавена за исчезната откако во вторникот излегла од дома и никој од блиските роднини или соседите не забел...