Репортажа

P2440152

И З В Е С Т У В А Њ Е

Комуналното јавно претпријатие „Водовод“ – Кочани ги известува граѓаните и жителите на улицата „Димитар Влахов“ по должината на Трговскиот центар дека в понедел...
P3590549

АДВОКАТИТЕ НАЈАВУВААТ ШТРАЈК ДОКОЛКУ НЕ БИДАТ ПРИФАТЕНИ РЕФОРМИТЕ ШТО И ШТЕТАТ НА АДВОКАТУРАТА

Адвокатите ќе побараат поддршка од „Адвокатската комора“ и ќе започнат со штрајк доколку Владата на Република Македонија не ги прифати нивните барања. Причин...
????????????????????????????????????

НАЈАВА: ЗДРУЖЕНИЕТО “СВЕТ КРСТ“ И ОПШТИНА ВИНИЦА ВО СОРАБОТКА СО НЕКОЛКУ ПОГОЛЕМИ КОМПАНИИ ОД ВИНИЦА ЌЕ СТИПЕНДИРААТ 21 СТУДЕНТ

По неколкгугодишен вакум во доделувањето на стипендиите, Здружението “Свет Крст“ денес потпиша нови договори со 21 студент од Виница кои 9 месеци ќе добиваат ме...