политика

P2920761

И З В Е С Т У В А Њ Е

Почитувани, Ве известуваме дека, согласно Одлуката на Советот на Општина Кочани за утврдување на места за истакнување на изборни плакати и утврдување на усло...
DSCN1125

ОО НА СДСМ – КОЧАНИ ГИ ПРЕТСТАВИ КАНДИДАТОТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК И ЛИСТАТА НА СОВЕТНИЦИ

ОО на СДСМ – Кочани вечерва во салата на НУЦК „Бели Мугри“ во Кочани го претстави над кандидатот за градоначалник подржан од СДСМ и Коалицијата Николчо Илијев и...
DSCN1100

ПРЕТСТАВЕН КАНДИДАТОТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК И ЛИСТАТА НА СОВЕТНИЦИ ОД ОК НА ВМРО ДПМНЕ – КОЧАНИ

Вечерва во салата на „Мултикултурниот Центар“ во Кочани ОК на ВМРО ДПМНЕ – Кочани го претстави кандидатот за градоначалник и листата на советници кои ќе бидат н...
DSCN9855

ОК НА ВМРО ДПМНЕ – КОЧАНИ ГО ИЗГЛАСА РАТКО ДИМИТРОВСКИ ЗА КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК

Како што не информираат од ОК на ВМРО ДПМНЕ – Кочани вечерва се одржа закажаната Општинска Изборна Конференција на која беше верификувана кандидатурата за Градо...
100-0007_IMG_4

Д Е М А Н Т

од Директорот на СОУ „Гошо Викентиев“ – Кочани Петруш Сенесов На текстот што е објавен на ден 20.08.2017 год. на Интернет-порталот КОМАРЕЦ. Го деман...
P2340380

И З В Е С Т У В А Њ Е

Согласно законските обврски кои треба да бидат преземени од страна на општините во Република Македонија , а се во врска со организацијата на претстојните локалн...
DSCN7194

ВАНЧО ПЕТРУШЕВСКИ ИМЕНИВАН ЗА В.Д. ЗАМЕНИК ДИРЕКТОР НА БИРОТО ЗА РАЗВОЈ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

Во однос на кадровските прашања Владата на Република Македонија ги разгледа и ги усвои кадровските предлози и заклучи да именува функционери и директори на орга...