Екологија

faaa1251a59f36159ecf78db32bf3902_1477568843_extra_large

СООПШТЕНИЕ ОД КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ

Почитувани, Компанијата КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ е глобална индустриска групација примарно активна во автомобилската индустрија, која ја сочинуваат четири деловни...
P1350799

ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД КЈП „ВОДОВОД“

Се известуваат сите физички и правни лица – корисници на водни услуги од КЈП „Водовод“ – Кочани дека следниот период наши овластени работници (контролори) ќе из...
P1840834

И З В Е С Т У В А Њ Е

Се известуваат граѓаните (учесници во сообраќајот) дека на ден 12.02.2018 година (Понеделник) во периодот од 07:30 – 13:30 часот, од мостот на СОУ „Љупчо Сантов...
P1640122

ВРАБОТЕНИ ОД КЈП „ВОДОВОД“ ЈА ИСЧИСТЈА ОКОЛИНАТА НА ХОТЕЛ „ЦЕНТАР“ И ЈА ПОДОБРИЈА ГРДАТА СЛИКА

Подобрена е грдата слика што подолг период беше карактеристична за дворната површина околу поранешниот хотел „Турист“, односно „Центар“ во Кочани. Денес екип...
DSCN8892

СЕ ПОДОБРУВА ХИГИЕНАТА ВО ГРАДОТ

Новоименуваниот в.д. директор на КЈП „Водовод“ Андреј Киров од самото назначување се зафати за некои промени во претпријатието се со цел да се подобри хигиената...