Спорт

1

ДОБАР И ЕФИКАСЕН ФУДБАЛ ВО КОЧАНИ

„Осогово“ и „Брегалница Голак“ одиграа натпревар со доста добри акции, доста трчање но што е најважно за гледачите и со голови. Со денешната победа од 3:2 „жетв...
DSCN0527

ВТОРА ПОБЕДА ВО НИЗ ЗА „ОСОГОВО“

Играчите на „Осогово“ ја забележаа и втората последователна победа во годинешните подготвителни натпревари. „Жетварите“ денес ја совладаа екипата на „Овче По...
DSCN0300

„ОСОГОВО“ НИКАКО ДА ПОБЕДИ

„Овие наместо да се борат за влегување во Втората лига по се изгледа дека грчевито ќе се борат за да останат во Третата лига“ беше коментарот на еден од некогаш...
1

КОЈ ДА ЖАЛИ ЗА ПОБЕДАТА?

На отворањето на фудбалската сезона во Кочани, „Брегалница“ и „Ренова“ одиграа натпревар кој бргу ќе се заборави но и по чиј завршеток се поставува прашањето „К...