Спорт

DSCN9311

И ИГРА, И ГОЛОВИ, И АМБИЕНТ

Натпреварот од 22-рото коло во Третата Фудбалска Лига – Исток „Осогово“ – „Кит Го Пехчево“ покажа дека со право беше прогласен за дерби на колото. Повеќето од 5...
DSCN0379

ФУДБАЛ ВО САБОТА И НЕДЕЛА

Љубителите на спортот од „градот на оризот“ во Сабота и Недела ќе бидат сведоци само на фудбалски натпревари. Пингпонгарите и овој викенд нема да го одиграат ре...
DSCN1552

СУДИСКИОТ АКТИВ ПРИ ОФС КОЧАНИ, ДОМАЌИН НА ПРЕТСТАВНИЦИ ОД СУДИСКАТА КОМИСИЈА НА СОФИЈА

Во организација на Судискиот актив при Општинскиот Фудбалски Сојуз од Кочани, вечерва во ресторанот „Аква“ беше организирано дружење со претставници на Судискат...