Црна Хроника

P3090806

И З В Е С Т У В А Њ Е

Поради екстремно високите температури и нарушените хидролошки состојби во регионот, енормно зголемената потрошувачка особено во вечерните часови и нерационалнот...
DSCN7303

ДОМАШНОТО ВОСПИТУВАЊЕ МИСЛЕНА ИМЕНКА, ПОЛИЦИЈАТА НЕМОЌНА, СТАНАРИТЕ НА ГОТОВС

Утринава голем број од станарите беа изненадени кога во еден од лифтовите во ламела „А“ наидоа на графити со непријатна содржина. Не беа толку изненадени од сод...