Граѓани

image-0-02-04-1762215dfb63705ff304dc872c6fb23b50072f3ee4fb0ec4ab9d68982314bb48-V

ВЕЧЕР НА ЖЕНСКИ ПРАВА ВО КОЧАНИ

В петок, 13 април 2018 г., со почеток во 19 ч. во Центарот за култура „Бели мугри“ - Кочани, Општина Кочани преку проектот Промоција на родово одговорни политик...
P2620103

СООПШТЕНИЕ

Се известуваат граѓаните, жители на улица „Стамен Манов“ дека поради реконструкција на водоводната мрежа на улицата КЈП „Водовод“ очекува дека ќе има можни дефе...
22281415_10155641289848614_952323248_o

ХУМАНИТАРЕН ПИНГ-ПОНГ ТУРНИР

Традиционалниот Петти по ред Ротари - Хуманитарен Пинг-Понг Турнир ќе се одржи на 04.10.2017г. во спортската сала на ОУ "Малина Попиванова" со почеток од 19:00ч...
DSCN1960

ЈАВЕН ПОВИК НА ОПШТИНА КОЧАНИ

Одборот за доделување на награди на Општина Кочани деновиве објави „Јавен повик“ за доставување на предлози за доделување на наградите на Општина Кочани за знач...
DSCN9887

НЕ ОДИ ТАКА РАБОТАТА ПРИЈАТЕЛИ

Дваесет и три дена трае протестот под мотото „За заедничка Македонија“ преку кој група на граѓани на демократски начин го искажуваат своето незадоволство од т. ...
15050338_712565668895668_217581587_n

СЕ БАРА ИЗГУБЕНО КУТРЕ

Кутрево е мешанче од кокер, старо 14-15 месеци. Пред еден месец избегало од дворот на сопствениците на улица „8-ми Март“ во Кочани. Ве молам ако знаете би...