Забава

61

ЧЕСТИТ 1-ВИ МАЈ „ДЕН НА ТРУДОТ“

Уште еден неработен ден, уште еден празник кој само од календарот може секој да разбере за каков празник станува збор. Пусти улици, без државни знамиња на те...
DSCN8730

ДОБРА ЗАБАВА ВО „КАЗИНО ШЕРИ“

Посетителите на „Казино Шери“ во Кочани и вечерва добро се забавуваа. Додека ја бараа својата среќа на автоматите и додека желно очекуваа да падне „џек пот“ ...
P2240115

П Р О ГР А М А

П Р О ГР А М А за одбележување на 8 Април – Светскиот ден на Ромите 2018 2 – 5 април 2018 г. Основни општински училишта Мултикултурализам – запознавање...
SAMSUNG CAMERA PICTURES

ИЗВИДНИЧКИ АКТИВНОСТИ

Извидничкиот Одред „Ластовица“ од Кочани ја започна новата сезона со интересни активности. Околу 40 членови на одредот го искористија прекрасниот мартовски д...
P1350213

П О В И К

Општина Кочани ги повикува граѓанските организации, пред сè организациите што работат на ромски прашања, да достават предлог-програми за одбележување на 8 Април...
DSCN9909

СВЕЧЕНО ОТВОРЕНО КАЗИНО „CITY CLUB“

Во присуство на голем број пријатели, родини и други гости вечерва на улицата „Димитар Влахов“ број 11 во Кочани беше отворено „City Club“ Казино. Во чест на...