Забава

DSCN9909

СВЕЧЕНО ОТВОРЕНО КАЗИНО „CITY CLUB“

Во присуство на голем број пријатели, родини и други гости вечерва на улицата „Димитар Влахов“ број 11 во Кочани беше отворено „City Club“ Казино. Во чест на...
Copy (2) of komarec za nova godina

СРЕЌНА НОВА 2018 ГОДИНА

НА  СИТЕ  НАШИ  ЧИТАТЕЛИ  И  ПРИЈАТЕЛИ,  КАКО  И  НА  СИТЕ  ГРАЃАНИ  НА  РЕПУБЛИКА  МАКЕДОНИЈА  ИМ  ЈА  ЧЕСТИТАМЕ  „НОВАТА  2018  ГОДИНА“  СО  ЖЕЛБИ  ЗА  ДОБРО ...
23435394_10155738323423614_1691671876_n

ТРЕТА ХУМАНИТАРНА ОРИЗОВА ВЕЧЕР

Во организација на Ротари Клуб „Кочани – Виница“ во Петок (10.11.2017 година) со почеток во 20:30 часот во Еуро Хотел „Гратче“ во Кочани ќе се одржи 3-тата по р...
sweet-rapscallions

НОВ КУЛТУРЕН БРАН ВО КОЧАНИ

Бесплатни концерти и ревија на македонски филмови во „Бели Мугри“ Викендов во НУЦК „Бели Мугри“ во Кочани, ќе се оддржи „Нов Град“, дводневен културен настан...
P3640703

О Б Ј А В А

Врз основа на одобрението добиено од Општина Кочани бр.03- 454/1 од 11.09.2017 год. КЈП „Водовод“ Кочани, ја објавува следната: О Б Ј А В А I. Во периодот...