Забава

DSCN1813

ОДРЖАНО ВЕЛОСИПЕДСКО ДЕФИЛЕ

Во организација на Општина Кочани,  во соработка со „Општинскиот совет за безбедност во сообраќајот“ како и велосипедските клубови од градот а по повод 22-ри Се...
5

О Б Ј А В А

Врз основа на одобрението добиено од Општина Кочани бр.03- 454/1 од 11.09.2017 год. КЈП „Водовод“ Кочани, ја објавува следната: О Б Ј А В А I. Во периодот...
P3530027

П О В И К

Општина Кочани организира бесплатни курсеви за пливање за ученици на возраст од 8-14 години од социјално ранливи семејства. Курсевите за пливање можат да ги ...
DSCN3913

„ИЗВИДНИЧКИ КАРАВАН“ ВО КОЧАНИ

Во организација на „Сојузот на извидници на Македонија“ а со техничка поддршка на Извиднички Одред „Ластовица“ од Кочани, денес во „градот на оризот“ пристигна ...