Забава

DSCN4713

ИЗБОР НА „МИС НА МАКЕДОНИЈА 2016“

Во Петок (28.10.2016 година) со почеток во 21:00 часот во прекрасниот ресторан „Амор“ ќе се одржи културната манифестација избор, „Мис на Македонија 2016“. О...
2

„KANGOO JUMPS“ НОВ ВИД ФИТНЕС И ЗАБАВА

„Kangoo Jumps“ е новата експлозивна, високомотивирачки програма, специјално дизајниранa за да го предизвика целото тело во градење мускулна сила и кардиореспира...
1

МЕЃУНАРОДЕН ИЗВИДНИЧКИ КАМП

Во периодот од 20 до 30 Јули 2016 година во Охрид се одржа „Меѓународен извиднички камп“ на кој зедоа учество околу 80 извидници од кои најголем дел од Македони...
DSCN1728

ДОДЕЛЕН И ТРЕТИОТ СКУТЕР

Со доделувањето на третиот скутер, заврши првиот дел од наградната игра „Три скутери за посетителите“ која овде не застанува туку продолжува до крајот на година...
13592317_140683359688261_1001558971899422321_n-660x315

ВО КЛУБ „АКВА“ SUMMER FESTIVAL

Тридневна луда забава не очекува во Клуб „Аква“ од Петок до Недела (08,09 10 Јули) каде на програмата е „Summer Festival“. Интересна забава со достапни цени ...