Музика

71

САША МАТИЌ ВО ДИСКОТЕКА „АКВА“

Во Дискотека „Аква“ од сабота стартува новата „летна шема“ со познати естрадни уметници. Саша Матиќ на 27.05.2017 година (Сабота) ќе биде гостинот во Дискоте...