На годинешната манифестација „Избор на спортист за 2016 “ беше доделена и спортската стипендија.

Годинава таа му е доделена на Столе Ефтимов, член на БК „Спартак“ од Кочани, а документот му го врачи Голубинка Георгиева – Раководител на Одделението за јавни дејности во Општина Кочани.

Ефтимов ќе може да ја користи стипендијата за време траење од шест месеци, а истата изнесува 3.000,00 денари

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари