Се известуваат корисниците на услуги за изнесување на смет од страна на КЈП „Водовод“ – Кочани, дека можат да набават пластични канти за отпад со капаци од 120 литри по цена од 1.200.00 денари.

Отплатата на кантите може да се врши одложено на 12 рати, по претходно регулиран Договор.

Заинтересираните треба да се пријават во управата на КЈП „Водовод“ – Кочани.

За подетални информации можат да се обратат на телефонскиот број 033-279-115

КЈП „Водовод“

К о ч а н и

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари