Чествувајќи ги и двата празника „Свети Трипун“ и „Свети Валентин“ денес во просториите на ЈОУ Библиотека „Искра“ се одржа рецитал на кој се читаше поезија напишана од членовите на ЛК „Копнеж“ од Кочани.

Онака како и што приличи на вакви настани рециталот беше збогатен и со изворна музика.

Штета е што на ваков професионално организиран настан не се појавија никој од високите функционери од Локалната самоуправа освен раководителот на Одделението за јавни дејности.

С. Ивановски

DSCN9740

DSCN9728

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари