По долго време едно паркирано возило н улицата „Димитар Влахов“ доби блокатор. Предното лево тркало му беше блокирано, но на едно од стаклата му беше поставена и налепница за предупредување.

Причината зошто е поставен блокатор не се знае но сепак истата предизвика внимание кај оние минувачи кои за прв пат видоа како се блокираат возилата.

А денес беше пазарен ден, сончев и многу народ по улиците, па затоа и заинтересираноста беше голема.

С. Ивановски

DSCN9781

DSCN9783

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари