За утре (03.03.2017 година) со почеток во 18:00 часот во „Мала сала“ на НУЦК „Бели Мугри“ во Кочани во организација на „Афористичката репрезентација на Македонија“ – Кочани закажана е промоцијата на книгата „Будење на петелот“. Автори на книгата се Миле Ѓорѓијоски и Миро Георгиевски, а во книгата преовладуваат илустрирани еротски афоризми.

Уводничар е Јане Атанасов а Славица Цветкова конферансие.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари