Дваесетина стари, болни или немоќни жени од Кочани денес по повод „8-ми Март“ Меѓународниот ден на жената беа посетени од вработени во Локалната администрација.

Беа посетени во нивните домови и им беа врачени цвеќиња и подароци.

Убав гест, нема што.

С. Ивановски

unnamed (1)

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари