Членови на СДММ од Кочани, денес на нашите мајки и жени по повод Меѓународниот ден на жената „8-ми Март“ им подарија цвеќе во знак на почитување.

Распоредени на неколку локации во градот младите Социјалдемократи цело претпладне делеа цвеќиња на жените кои поминуваа во нивна непосредна близина.

Жените кои добија цвеќе и на кои им беше честитан празникот беа пријатно изненадени од овој гест на младите Социјалдемократи.

С. Ивановски

42

43

44

45

46

47

48

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари