Со победата од 77:74 над средношколците од „Јане Сандански“ (Струмица), средношколците на „Љупчо Сантов“ станаа победници на Регионалните натпревари и обезбедија настап на Републичкото првенство во кошарка кое од 16 – 18 Март ќе се одржи во Скопје.

Освен екипата од „Љупчо Сантов“ од Кочани како победници на Регионалните натпревари во другата група со право на настап на Републичките натпревари се здобија и средношколците од Велес.

С. Ивановски

17200062_1079655085472614_614481562_o

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари